Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPolitikpilHøringer og afgørelser

Høringer og afgørelser

Få overblik over aktuelle høringer og afgørelser fra Region Syddanmark. Du kan komme med dine kommentarer til en høring eller klage over en afgørelse truffet af Region Syddanmark.

Høringer

Når politiske sager er i høring, kan du i en periode komme med dine kommentarer til sagen. Du kan se høringsmaterialet og afgive dit høringssvar i høringsperioden.

De svar der sendes i høringsperioden, offentliggøres her på hjemmesiden og indgår i den videre politiske behandling af sagen.

Afgørelser

Region Syddanmark har afgjort en sag. Du kan klage over vores afgørelse inden for klagefristen. Du finder klagevejledningen i forbindelse med selve afgørelsen. Afgørelserne er primært fra miljø og råstofområdet.


Aktuelle høringer
Offentlig høring af miljøkonsekvensrapport i forbindelse med ansøgning om råstofindvinding på matr.nr. 10o Jerlev By, Jerlev og 3a og 3b Høllund By, Ødsted i Vejle Kommune.
Et evt. høringsvar skal være Region Syddanmark i hænde senest fredag den 15. april 2020.
19.02.2020
Aktuelle afgørelser
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om vilkårsændring til tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 10a Frederikshåb, Randbøl i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om vilkårsændring til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 10a Frederikshåb, Randbøl i Vejle Kommune. Klagefristen er onsdag den 29. april 2020.
01.04.2020
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 41u Kirkeby By, Kirkeby i Svendborg Kommune.
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 41u Kirkeby By, Kirkeby i Svendborg Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er mandag den 20. april 2020.
23.03.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 6b, 6t og 7b Højby By, Højby i Odense Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 6b, 6t og 7b Højby By, Højby i Odense Kommune. Klagefristen er torsdag den 16. april 2020.
19.03.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 32a Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 32a Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune. Klagefristen er torsdag den 16. april 2020.
19.03.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på del af matr. nr. 3a Oksenbjerge By, Øster Nykirke i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på del af matr. nr. 3a Oksenbjerge By, Øster Nykirke i Vejle Kommune. Klagefristen er torsdag den 2. april 2020.
06.03.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 1 Tråsbøl, Felsted i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1 Tråsbøl, Felsted i Aabenraa Kommune. Klagefristen er onsdag den 25. marts 2020
26.02.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 15a Espe By, Espe i Faaborg-Midtfyn Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 15a Espe by, Espe i Faaborg-Midtfyn Kommune. Klagefristen er mandag den 23. marts 2020.
24.02.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af rødbrændende ler på matr. nr. 3k Terpling By, Åstrup i Vejen Kommune.
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 3k Terpling By, Åstrup i Vejen Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er onsdag den 18. marts 2020.
19.02.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr.97 Bojskov, Ullerup i Sønderborg Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 97 Bojskov, Ullerup i Sønderborg Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er fredag den 13. marts 2020.
14.02.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 7n og 90 Skalbjerg By og 40b Magtenbølle, Vissenbjerg i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 7n og 90 Skalbjerg By og 90 Magtenbølle, Vissenbjerg i Assens Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er 10. marts 2020.
11.02.2020

Siden er sidst opdateret 13-10-2017.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |