Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPolitikpilHøringer og afgørelser

Høringer og afgørelser

Få overblik over aktuelle høringer og afgørelser fra Region Syddanmark. Du kan komme med dine kommentarer til en høring eller klage over en afgørelse truffet af Region Syddanmark.

Høringer

Når politiske sager er i høring, kan du i en periode komme med dine kommentarer til sagen. Du kan se høringsmaterialet og afgive dit høringssvar i høringsperioden.

De svar der sendes i høringsperioden, offentliggøres her på hjemmesiden og indgår i den videre politiske behandling af sagen.

Afgørelser

Region Syddanmark har afgjort en sag. Du kan klage over vores afgørelse inden for klagefristen. Du finder klagevejledningen i forbindelse med selve afgørelsen. Afgørelserne er primært fra miljø og råstofområdet.


Aktuelle høringer
Indkaldelse af ideer og forslag til Råstofplan 2020 for Region Syddanmark
Regionsrådet indkalder idéer og forslag med henblik på udarbejdelsen af Råstofplan 2020. Fristen for at indsende idéer og forslag er 1. april 2019
04.02.2019
Aktuelle afgørelser
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 2b Sødover By, Nørup og 5aa Balle By, Bredsten i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 2b Sødover By, Nørup og 5aa Balle By, Bredsten i Vejle Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er mandag den 8. april 2019.
11.03.2019
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 15a Kjelst By, Billum i Varde Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 15a Kjelst By, Billum i Varde Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er fredag den 5. april.
08.03.2019
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på del af matr. nr. 1at Gadsbølle, Vissenbjerg i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på del af matr. nr. 1at Gadsbølle, Vissenbjerg i Assens Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet.
01.03.2019
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 5a, 1d, 4k og 4i Trunderup By, Jordløse, 4g Akkerup By, Haarby, 35b, 109, 33b, 33h, 34b og 35c Haarby By, Haarby i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 5a, 1d, 4k og 4i Trunderup By, Jordløse, 4g Akkerup By, Haarby, 35b, 109, 33b, 33h, 34b og 35c Haarby By, Haarby i Assens Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 22. marts 2019.
22.02.2019

Siden er sidst opdateret 13-10-2017.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |