Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPolitikpilHøringer og afgørelser

Høringer og afgørelser

Få overblik over aktuelle høringer og afgørelser fra Region Syddanmark. Du kan komme med dine kommentarer til en høring eller klage over en afgørelse truffet af Region Syddanmark.

Høringer

Når politiske sager er i høring, kan du i en periode komme med dine kommentarer til sagen. Du kan se høringsmaterialet og afgive dit høringssvar i høringsperioden.

De svar der sendes i høringsperioden, offentliggøres her på hjemmesiden og indgår i den videre politiske behandling af sagen.

Afgørelser

Region Syddanmark har afgjort en sag. Du kan klage over vores afgørelse inden for klagefristen. Du finder klagevejledningen i forbindelse med selve afgørelsen. Afgørelserne er primært fra miljø og råstofområdet.


Aktuelle høringer
Høring af forslag til regional udviklingsstrategi 2020-2023
Høring af forslag til den nye regionale udviklingsstrategi 2020-2023, Fremtidens Syddanmark. Strategien afløser den regionale vækst- og udviklingsstrategi 2016-19.
09.10.2019
Aktuelle afgørelser
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 3k Terpling By, Åstrup i Vejen Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 3k Terpling By, Åstrup i Vejen Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. . Klagefristen er mandag den 9. december 2019.
11.11.2019
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 7i Gyngstrup By, Krogsbølle i Nordfyns Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 7i Gyngstrup By, Krogsbølle i Nordfyns Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er mandag den 9. december 2019
11.11.2019
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 14b, 5a og 21d Sødover By, Nørup i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 14b, 5a og 21d Sødover By, Nørup i Vejle Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er mandag den 2. december 2019.
04.11.2019
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 41u Kirkeby By, Kirkeby i Svendborg Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 41u Kirkeby By, Kirkeby i Svendborg Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er mandag den 2. december
04.11.2019
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 1022 Bolderslev, Bjolderup i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1022 Bolderslev, Bjolderup i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 28. november 2019.
31.10.2019
Tilladelse til efterbehandling på matr. nr. 5f Tårup By, Gelsted i Middelfart Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til efterbehandling på matr.nr. 5f Tårup By, Gelsted i Middelfart Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 28. november 2019.
31.10.2019
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af gulbrændende ler på dele af matr. nr. 9b Stenstrup By, Stenstrup, 5i Lunde By, Lunde og 3 og 8i Kirkeby By, Kirkeby i Svendborg Kommune af 30. august 2018
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed et tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 9b Stenstrup By, Stenstrup, 5i Lunde By, Lunde og 3 og 8i Kirkeby By, Kirkeby i Svendborg Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 28. november 2019.
31.10.2019
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 15 og 375 Tumbøl, Felsted i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr.15 og 375 Tumbøl, Felsted i Aabenraa Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er tirsdag den 19. november 2019.
22.10.2019
Tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding på matr.nr. 15a Kjelst By, Billum i Varde Kommune
Region Syddanmark har behandlet en ansøgning om tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på landjorden. Tilladelser til erhvervsmæssig råstofindvinding meddeles i henhold til råstoflovens § 7 stk. 1. Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 15a Kjelst By, Billum i Varde Kommune.
24.09.2019
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 17a, 15fl, 25d og 25ad Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå i Fåborg Midtfyn Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 17a, 15fl, 25d og 25ad Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå i Fåborg Midtfyn Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er onsdag den 16. oktober 2019.
18.09.2019

Siden er sidst opdateret 13-10-2017.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |