Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Studerende - videregående uddannelser

Vi samarbejder med studerende på en lang række områder – både i form af praktikpladser, studiejobs og projektskrivning. Læs mere om de forskellige muligheder.

Erhvervserfaring og netværk

Hos os bidrager du til løsninger, der kan ses og mærkes i din hverdag. Du vil være med til at præge de opgaver eller projekter, du bliver en del af, hvad enten det er som studentermedhjælper, praktikant eller projektskrivende.

Billede af studerende

Du får altså en god indgang til at opnå relevant erhvervserfaring.

Derudover får du mulighed for at udvide dit netværk, på en arbejdsplads, hvor vi har forståelse for, at du også har et studie at passe.  

 

 

Kom i praktik 

Afprøv din teoretiske viden i praksis mens du er under uddannelse med et job som ulønnet praktikant. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, og sammen planlægger I din arbejdstid.

Arbejdstiden samt praktikperioden afhænger af, hvad dit uddannelsessted kræver. Arbejdsopgaverne vil du fastlægge med din kontaktperson. I fællesskab finder I opgaver, der både matcher og udvikler dine faglige kompetencer.

Vi følger op på dit praktikforløb fra start til slut, herunder evaluering, så vi hele tiden kan forbedre os.

Eksempler på opgaver du kan få i din praktikperiode hos os:

  • Analysearbejde
  • Udarbejdelse af dagsordener
  • Jounalisering
  • Økonomi-opgaver

Vi modtager praktikanter fra alle typer videregående uddannelser.

Søg praktikplads gennem vores rekrutteringssystem HR Manager

Få et studiejob

Få praktisk erfaring mens du studerer med et studiejob hos os. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, som hjælper dig med at planlægge din arbejdstid.

Et studiejob er en lønnet stilling, der kan variere i ugentlig timeantal. Afhængig af timeantallet vil du enten være timelønnet eller månedslønnet. Arbejdsopgaverne kan spænde bredt, og afhænger af din uddannelse og opgaverne i afdelingen.

Alle stillinger bliver slået op, også de, der er relevante for studerende. Du kan følge med, når der bliver slået studiejobs op ved at oprette en jobagent i kategorien "studerende og praktikanter".

Opret jobagent i vores rekrutteringssystem HR Manager

Skriv projektopgave

Brænder du for et emne, der passer ind i vores jobområde, så kan du skrive dit projekt i samarbejde med os. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, som vil hjælpe dig gennem hele processen med information, møder, sparring, kontakter og lignende.

Vi vil stå til rådighed for at hjælpe dig på den bedst mulige måde, og der vil være åbenhed omkring informationer, som er nødvendige for dit projekt.

Situationsbillede - Mand ved skrivebord

Projekterne kan være inden for områder som:

HR, arbejdsmiljø, it, administration, jura mv.

Du søger projektsamarbejde ved at sende os en email på e-rekruttering@rsyd.dk

 
 

Mød en studentermedhjælper 

Her kan du møde Stephanie, en af vores studentermedhjælpere, og få et personligt indblik i, hvordan det er at arbejde hos os.

Stephanie læser kandidatgrad i medievidenskab på Aarhus universitet og arbejder i Koncern HR i Vejle 15 timer om ugen.

 

Hvordan er det at være studentermedhjælper hos Region Syddanmark?

Det er fedt, fordi jeg kan bruge min faglighed i mange forskellige arbejdsopgaver samtidig med, at jeg får den erhvervserfaring universitetet ikke kan give mig. Mine kolleger er rigtig gode til både at tage mig under deres vinger, men samtidig give mig ansvar for mine egne opgaver.

Jeg får lov til at deltage i mange projekter og føler, at jeg erfaringsmæssigt har fået 10 år mere på bagen allerede.

Hvilke opgaver løser du som studentermedhjælper?

Jeg arbejder med employer branding, som kan kobles direkte til nogle af de kommunikationsstrategier, jeg læser om i bøgerne. Jeg beskæftiger mig med forskellige former for data, hvor jeg både gør brug af min analytiske kunnen men samtidig lærer mange af de praktiske aspekter, der følger med bearbejdelse af data.

Derudover hjælper jeg med driftsopgaver i rekrutteringsprocessen. Jeg laver altså opgaver, der er i direkte overensstemmelse med min uddannelse, men også opgaver der har åbnet mine øjne for muligheder, jeg ikke vidste jeg havde. 

 


Siden er sidst opdateret 13-03-2019.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |