Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Studerende

Akademikere er en vigtig arbejdskraft i Region Syddanmark. Vi ansætter derfor studerende både til ulønnet praktik, studenterjobs, projektopgaver og vagtordninger. 

Studerende giver ny viden

Vi er en organisation, der lever af viden. Derfor har vi i høj grad brug for ambitiøse studerende inden for IT, HR, økonomi, miljø, kommunikation, administration og sundhed.

Det er en unik mulighed for os for at få den nyeste viden ind i organisationen og blive endnu dygtigere til at løse vores kerneopgave for de borgere og patienter, som vi dagligt arbejder for.

Vi tilbyder både ulønnet praktik, studenterjobs, projektopgaver og vagtordninger.

Ulønnet praktik

En praktikplads aftales individuelt og er som udgangspunkt ulønnet. Arbejdstiden planlægger du med din kontaktperson og afhænger af, hvad dit uddannelsessted har af krav, og så det bliver fleksibelt for både dig og arbejdspladsen.

Dine arbejdsopgaver vil have et vist akademisk niveau, og typisk vil du være koblet til et projekt, du skal arbejde med. Vi følger op på dit praktikforløb fra start til slut, herunder evaluering, så vi hele tiden kan forbedre os.

Du vil blive en del af din afdeling på lige fod med alle øvrige ansatte, og du vil derfor indgå i det normaile arbejdsliv og i det sociale liv i og omkring afdelingen. Du har også de samme personalegoder som alle øvrige ansatte.

Ansøg om ulønnet praktikplads gennem vores rekrutteringssystem.

Studenterjob

Et studenterjob er en lønnet stilling, der kan variere i ugentlig timeantal. Afhængig af timeantallet vil du enten være timelønnet eller månedslønnet, og arbejdstiden planlægger du med din kontaktperson. Arbejdsopgaverne kan spænde bredt, og afhænger af din uddannelse og opgaverne i afdelingen.

Du vil blive en del af din afdeling på lige fod med alle øvrige ansatte, og du vil derfor indgå i det normaile arbejdsliv og i det sociale liv i og omkring afdelingen. Du har også de samme personalegoder som alle øvrige ansatte.

Alle stillinger bliver slået op, også de, der er relevante for studerende. Du kan følge med, når der bliver slået studenterjob op ved at oprette en jobagent.

Se ledige stillinger.

Opret jobagent.

Projektopgaver

Har du en projektopgave, der passer ind i vores jobopmråde, kan du blive projektskriver hos os. Vi kan stille et emne til rådighed, som vi gerne vil have belyst, eller vælge emnet i samarbejde med dig.

Vi stiller en kontaktperson til rådighed,som vil hjælpe dig i løbet af processen med information, møder, sparring, kontakter osv.

Vi vil stå til rådighed for at hjælpe dig på den bedst mulige måde, og der vil være åbenhed omring informationer, som er nødvendige for dit projekt. 

Ideer til en konkret projektopgave, kan du sende til os via email.  

Send email til HR sekretariatet i Koncern HR med beskrivelse af din opgave.

Vagtordning for medicinstuderende

I Region Syddanmark tilbyder vi medicinstuderende mulighed for at deltage i en vagtordning på alle 4 sygehusenheder i Region Syddanmark. Vagtordningen koordineres af Odense Universitetshospital (OUH). 

For at blive en del af vagtordningen skal du opfylde nogle krav og bestå nogle obligatoriske sygepleje- og medicinfaglige kurser.

Læs om, hvordan du bliver en del af vagtordningen i Region Syddanmark.

 

 

 


Siden er sidst opdateret 08-02-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |