Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 14. januar 2019
Nye syddanske løsninger skal udbredes mere effektivt
Regionsrådet har taget initiativ til at sikre, at en løsning, der udvikles på et af regionens sygehuse i højere grad også bliver taget i brug på de øvrige sygehuse. Region Syddanmarks anlægs- og innovationsudvalg fik i torsdags en status på arbejdet.


Udsendt 14. januar 2019
Kampagne skal få flere kvinder skal sige ja til screening for livmoderhalskræft
Selvom livmoderhalskræft er en livsfarlig sygdom, tager hver 4. syddanske kvinde ikke imod tilbuddet om at blive screenet for sygdommen. Derfor sætter Region Syddanmark og Kræftens Bekæmpelse nu gang i en kampagne, der skal få flere til at sige ja til screening for livmoderhalskræft.


Udsendt 11. januar 2019
Region Syddanmark og Sønderborg Kommune vil arbejde tættere sammen om sundhed
Med sygehuset i Sønderborg som omdrejningspunkt vil Region Syddanmark og Sønderborg Kommune arbejde tættere sammen om at tage sig af mennesker med kronisk sygdom og andre patienter. En fælles politisk styregruppe, der skal sætte retning på samarbejdet, holdt første møde mandag.


Udsendt 8. januar 2019
Tolkecenter Syddanmark løfter kvaliteten
I morgen onsdag 9. januar bliver Tolkecenter Syddanmark officielt indviet på Kolding Sygehus. De første tolke tiltrådte 1. oktober i det nyetablerede tolkecenter, som skal løfte kvaliteten af tolkningen på regionens sygehuse og i psykiatrien.


Udsendt 8. januar 2019
Stor tilfredshed blandt syddanske skadestuepatienter
Patienterne på de syddanske akutmodtagelser og akutklinikker er nogle af de mest tilfredse i landet, viser ny undersøgelse.


Udsendt 7. januar 2019
Hvem skal vinde Frivillighedsprisen 2019?
Der er masser af frivillige i Region Syddanmark, der giver en hånd og gør en forskel for patienter, pårørende og borgere.


Udsendt 1. januar 2019
Nytår med færre ambulance-udrykninger end sidste år
Det danske akutberedskab har med 993 udrykninger med ambulancer, akutlægebiler og akutbiler overordnet set haft et mindre travlt nytår end sædvanligt.


Udsendt 21. december 2018
Syddanskere skal bygge stor møbelskulptur
Regionsrådet har bevilget tre mio. kr. fra regionens kulturpulje til otte kulturprojekter. Projekterne inviterer syddanskerne med til kreative fællesskaber og oplevelser i det nye år. Fx inviteres 400 syddanskere til at skabe en helt unik møbelskulptur.


Udsendt 21. december 2018
Nyt p-hus i Vejle får flere pladser
Det nye p-hus ved sygehuset i Vejle får 71 ekstra pladser. Det besluttede et enigt regionsråd på mødet i mandags.


Udsendt 18. december 2018
Folkeskoleelever skal undervises på erhvervsuddannelser
Et nyt initiativ vil udvikle erhvervsfaglige forløb for elever i 5.-9. klasse. Det betyder blandt andet, at eleverne vil modtage undervisning på erhvervsuddannelsesinstitutionerne. Formålet er, at eleverne får mulighed for at opdage og udvikle deres evner inden for det erhvervsfaglige område. Initiativet modtager knap 3 mio. kr. fra Region Syddanmarks uddannelsespulje.Siden er sidst opdateret 09-01-2019.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |