Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 18. september 2019
Ventetider til høreundersøgelse er faldet yderligere
Region Syddanmarks bestræbelser på at sænke ventetiderne på høreundersøgelser bærer frugt. Mest markant er resultaterne fra Sygehus Lillebælt, der har formået at skære 98 uger af ventetiden, og Sygehus Sønderjylland, der nu er nede på bare 10 ugers ventetid.


Udsendt 12. september 2019
Restriktioner ved Himmark Strand skærpes efter fund af vinylklorid
Region Syddanmark har netop modtaget de første resultater af nye undersøgelser af forureningen på Himmark Strand på Nordals. De indikerer, at forureningen er værre end antaget, og derfor udvides restriktionerne for ophold og badning i området.


Udsendt 9. september 2019
Nyt værktøj til at risikovurdere forureninger i fremtidens klima
Region Syddanmark har med støtte fra EU’s Interreg-midler udviklet et modelværktøj, der kan forudsige, hvordan klimaændringer kan påvirke spredning af forurening.


Udsendt 6. september 2019
Region Syddanmark indsamler viden om sygehusbyggerier
Medlemmerne af regionsrådet i Region Syddanmark vil 8.-10. september besøge tre italienske sygehuse for at få inspiration til de syddanske sygehusbyggerier. Turen skal også styrke dialogen med totalentreprenøren JV CMB/Itinera om byggeriet af Nyt OUH.


Udsendt 5. september 2019
Flere ansatte i fleksjob i Region Syddanmark
I løbet af tre år er antallet af ansatte i fleksjob i Region Syddanmark steget med over 25 pct. Den store fremgang er resultatet af en strategi, som regionsrådet vedtog i 2017.


Udsendt 4. september 2019
Økonomiaftale giver flere penge til regionerne
Her i nat lykkedes det at få en aftale på plads mellem regeringen og Danske Regioner om de fem regioners økonomi i 2020. Alt peger på, at der er penge nok til, at regionen undgår en sparerunde til næste år. Aftalen betyder nemlig flere penge til sundhedsområdet i Region Syddanmark, som kan få et pænt løft.


Udsendt 1. september 2019
Over 5.000 syddanskere til åbent hus for at se på sygehusbyggeri og sundhedshuseUdsendt 1. september 2019
Psykiatrisygeplejersker hjælper politiet døgnet rundt i hele regionen
Ny syddansk udrykningstjeneste rykker fra 1. september ud i situationer, hvor borgere med psykiske lidelser har brug for akut hjælp.


Udsendt 30. august 2019
Konstruktivt møde mellem Region Syddanmark og TDC
Den seneste uges telefonproblemer i Region Syddanmark blev den 30. august drøftet med TDC på et møde i regionshuset i Vejle. Årsagerne til problemerne skyldes arbejdet med at modernisere telefonnettet. TDC skal nu blandt andet fremlægge en omfattende plan, der sikrer en stabil drift af den samfundskritiske kommunikation.


Udsendt 29. august 2019
Telefonproblemer på Fyn: Nummeret til sygehuse og 112 er ustabilt
Der kan i øjeblikket være problemer med at ringe til skadesvisitationen, sygehuse, psykiatrien samt 112 på Fyn fra mobiltelefoner, der anvender TDC’s mobilnet. Det skyldes problemer hos TDC.Siden er sidst opdateret 05-09-2019.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |