Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 1. marts 2021
Region Syddanmark styrker testtilbuddet i Vejle og Vollsmose
Som reaktion på stigende smittetal har Region Syddanmark styrket testtilbuddet i Odense-bydelen Vollsmose samt i Vejle. Det styrkede tilbud gælder foreløbig i uge 9, men kan forlænges ved behov.


Udsendt 26. februar 2021
Tilbud om hurtigtest bliver mere fintmasket
For bedre at kunne udnytte kapaciteten af hurtigtest ændrer Region Syddanmark, de syddanske kommuner og Carelink i den måde, som testene tilbydes på. Fremover vil hurtigtest i højere grad blive tilbudt fra et mere fintmasket net af pop up-steder rundt om i kommunerne. Samtidig bliver det fra næste uge muligt at få foretaget den nye næseborstest, hvor prøven ikke skal tages så langt oppe i næsen.


Udsendt 26. februar 2021
Region Syddanmark fornyr aftale om akutlægehelikopter i Niebøl
Region Syddanmark indgår ny kontrakt med DRF Luftrettung om at fortsætte samarbejdet om akutlægehelikopteren i Niebøl til syddanske patienter. Den nye aftale løber fra 2022 og fire år frem.


Udsendt 25. februar 2021
Status på COVID-19-vaccination i Region Syddanmark
Region Syddanmark vil løbende orientere om status på COVID-19-vaccinernes udrulning i regionen. Dette er status for uge 8.


Udsendt 25. februar 2021
Ombygning skal gøre sygehuset i Grindsted klar til fremtidig rolle
Nye moderne rammer med bedre pladsudnyttelse og en indretning, der er tilpasset sygehuset i Grindsteds profil for fremtiden. Regionsrådet har afsat 32 millioner kroner til at opdatere de fysiske rammer på flere afdelinger af Sydvestjysk Sygehus i Grindsted. Arbejdet går i gang i foråret 2021 og forventes afsluttet i foråret 2022.


Udsendt 24. februar 2021
Tekniske problemer spænder ben for vaccinationsbookinger
Region Syddanmark oplever i disse dage tekniske problemer, når borgerne forsøger at booke tider på www.vacciner.dk. Regionen arbejder på at løse problemerne.


Udsendt 24. februar 2021
Region Syddanmark stresstester vaccinationscentrene
Fredag 26. februar vil Region Syddanmark vaccinere 8800 syddanske borgere. Det er det højeste antal vacciner på en enkelt dag, siden vaccineindsatsen mod corona blev påbegyndt.


Udsendt 23. februar 2021
Borgere kan få taget blodprøve og besøge vagtlægen i nyt sundhedscenter
Når Varde Kommune i efteråret 2021 slår dørene op til kommunens nye sundhedscenter, sker det i et samarbejde med regionen, da borgerne fremover også kan få taget blodprøve, tjekket hjerterytme og besøge vagtlægen i sundhedscentret. Både region og kommune ser det som første skridt på vejen til et øget samarbejde.


Udsendt 23. februar 2021
Faldende ungdomsårgange i Sønderjylland kalder på handling
Et pilotprojekt har kortlagt uddannelseslandskabet i de fire sønderjyske kommuner. Konklusionerne kalder på handling, mener både Region Syddanmark og Tønder Kommune.


Udsendt 22. februar 2021
Region Syddanmark skruer op for antallet af ladestandere og elbiler
Ingen elbiler uden el, så nu giver Region Syddanmark lade-infrastrukturen på de syddanske sygehusenheder, ved regionshuset og hos Ambulance Syd en overhaling. 160 nye ladestandere til tjenestebiler og godt 100 ladestandere, som kan bruges af både medarbejdere, patienter og pårørende, bliver etableret i år. Samtidig kommer endnu flere af regions tjenestebiler til at køre på el.Siden er sidst opdateret 26-01-2021
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring