Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 17. september 2020
Realdania, KL og regionerne sætter turbo på de danske kommuners klimakamp
I et helt nyt klimapartnerskab mellem Realdania, KL og de fem regioner inviteres samtlige af landets kommuner til at blive en del af klimaprojektet DK2020. Her skal de udvikle lokale klimaplaner med et ambitionsniveau, der lever op til Paris-aftalens mål og skriver dermed verdenshistorie i kampen for klimaet.


Udsendt 16. september 2020
Kun rejsende kan blive testet i Billund Lufthavn og ved grænseovergangeneUdsendt 16. september 2020
Corona forsinker byggeriet af Nyt OUH
Som følge af corona-krisen har Region Syddanmark og totalentreprenøren JV CMB/Itinera indgået en aftale om, at totalentreprenøren får udsat afleveringstidspunktet for Nyt OUH med op til fire måneder. Det betyder, at regionens indflytning på Nyt OUH bliver senere end planlagt.


Udsendt 16. september 2020
Ingen opfølgende sundhedsundersøgelse i Grindsted
Forretningsudvalget i Region Syddanmark anbefaler efter dialog med borgere, forskere og Billund Kommune, at der ikke sættes gang i nye sundhedsundersøgelser i Grindsted.


Udsendt 15. september 2020
Stabil syddansk økonomi sikrer ekstra penge til nye initiativer
Et bredt flertal i det syddanske regionsråd har her til aften indgået forlig om Region Syddanmarks 2021-budget. Region Syddanmarks stabile økonomi betyder, at det er muligt at finde ekstra penge til nye initiativer til næste år, samtidig med at partierne bag budgetforliget prioriterer stabil drift og sund økonomi i en ganske særlig corona-tid.


Udsendt 15. september 2020
Stor stigning i brug af telemedicin
Coronapandemien har skabt et boom i antallet af digitale konsultationer i sundhedsvæsenet. Nu skal Region Syddanmark tage erfaringerne fra foråret med i det videre arbejde med at udbrede brugen af blandt andet videokonsultationer, mener formanden for Region Syddanmarks digitaliseringsudvalg, Mette Bossen Linnet (V).


Udsendt 10. september 2020
Fire leverandører prækvalificeret til OPP-psykiatri på Nyt OUH
Region Syddanmark har nu udvalgt fire leverandører, der skal byde på at bygge psykiatrien på Nyt OUH, som opføres som et OPP-projekt.


Udsendt 10. september 2020
Kunstig intelligens skal forebygge angst og depression hos hjertepatienter
Et syddansk projekt er indstillet til at modtage millioner til udvikling af kunstig intelligens, som vil gøre det muligt at finde hjertepatienter, der har høj risiko for at få angst eller depression.


Udsendt 9. september 2020
Unge musikstuderende vinder regionens frivillighedsprisUdsendt 8. september 2020
Underretning om brud på persondatasikkerheden i Region Syddanmark
Region Syddanmark har konstateret sikkerhedsbrud på fire af regionens it-systemer. Regionen har efter reglerne anmeldt bruddene til Datatilsynet og underretter hermed borgerne. Bruddene er blevet fundet i forbindelse med den interne undersøgelse, regionen satte i gang i foråret. Alle bruddene er lukkede.Siden er sidst opdateret 23-06-2020.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap