Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 16. maj 2019
Nu kommer akutbilen til Nr. Nebel
I februar gjorde regionsrådet det tryggere at være syddansker. Det gjorde de med en aftale på det præhospitale område til 9 millioner kroner, som alle partier stod bag. Pengene blev fundet ved driftsoptimeringer i Ambulance Syd. Aftalen styrker den akutte hjælp, som syddanskerne kan få. Nu er de første initiativer i aftalen klar til at blive ført ud i livet. Et af de første er en ny akutbil, der skal stå i Nr. Nebel i sommermånederne.


Udsendt 16. maj 2019
Nu får Odense en ekstra ambulance i dagtimerne
I februar gjorde regionsrådet det tryggere at være syddansker. Det gjorde de med en aftale på det præhospitale område til 9 millioner kroner, som alle partier stod bag. Pengene blev fundet ved driftsoptimeringer i Ambulance Syd. Aftalen styrker den akutte hjælp, som syddanskerne kan få. Nu er de første initiativer i aftalen klar til at blive ført ud i livet. Et af de første er en ny ambulance, der skal køre i Odense.


Udsendt 16. maj 2019
5 mio. kr. skal øge interessen for science, teknologi og grøn omstilling
Regionsrådet har gennem uddannelsespuljen øremærket 5 mio. kr. til projekter, der skal øge unges interesse for science, teknologi og grøn omstilling. Alle ungdomsuddannelsesinstitutioner i regionen kan søge midlerne.


Udsendt 14. maj 2019
Telefonerne i Region Syddanmark virker igen
Fastnettelefoner, mobiltelefoner og andre telefonløsninger på Region Syddanmarks sygehuse og andre institutioner virker nu igen som de skal. Det betyder, at borgere kan komme igennem til 112 og lægevagten på hel normal vis.


Udsendt 13. maj 2019
Forureningen rykker mod Grindsted Å
DTU vurderer i et nyt notat, at den største del af den vandopløselige forurening har forladt fabriksgrunden og i dag befinder sig i området mellem midtbyen og Grindsted Å.


Udsendt 13. maj 2019
Syddanske patienter kan igen komme igennem til 112 og regionens sygehuse
Syddanske patienter kan her mandag morgen igen komme igennem til regionens sygehuse og 112. Søndag var der omfattende telefonproblemer i Region Syddanmark, der gjorde det vanskeligt at komme igennem til 112, lægevagten og regionens sygehuse.


Udsendt 12. maj 2019
Region Syddanmark: Fortsat omfattende telefonproblemer
Region Syddanmark har her i eftermiddag fortsat omfattende telefonproblemer, der gør at patienter kan have svært ved at komme igennem til 112, lægevagt og regionens sygehuse. Ring kun 112, hvis situationen er alvorlig.


Udsendt 12. maj 2019
Region Syddanmark: Telefonerne virker igen
Omfattende telefonproblemer i Region Syddanmark har gjort at patienter i det sidste døgns tid har oplevet, at det kunne være vanskeligt at komme igennem til 112, lægevagten og regionens sygehuse. Regionen kan nu melde, at telefonerne virker igen.


Udsendt 12. maj 2019
Region Syddanmark: 112 virker men fungerer ustabilt
Omfattende telefonproblemer i Region Syddanmark gør at patienter for øjeblikket kan have svært ved at komme igennem til 112, lægevagt og regionens sygehuse. Ring kun 112, hvis situationen er alvorlig.


Udsendt 8. maj 2019
Fremtidens psykiatri til debat i dag
I dag sætter flere hundrede mennesker hinanden stævne på en konference i Middelfart, hvor de skal diskutere, hvordan den syddanske psykiatri kan blive et bedre sted at blive behandlet og arbejde. Konferencen er afslutningen på en proces, der skal munde ud i en ny plan for fremtidens psykiatri.Siden er sidst opdateret 08-04-2019.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |