Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 10. december 2019
Regionsrådet - 16. december 2019
Information om regionsrådets møde 16. december 2019. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 5. december 2019
Region Syddanmark på rette kurs mod en bæredygtig udvikling
Region Syddanmarks seneste Energi- og Miljøredegørelse viser flotte besparelser på el-, vand- og varmeforbruget på trods af en stigende aktivitet med flere patienter på de syddanske sygehuse.


Udsendt 5. december 2019
Tandlægevagt åbner i Kolding og Sønderborg
Sønderjyder og beboere i Trekantområdet får fremover kortere vej til akut tandlægebehandling i weekender og på helligdage. I dag skal man til enten Esbjerg eller Odense for at få tandlægehjælp uden for normal åbningstid, men i det nye år åbner der også tandlægevagt i Kolding og Sønderborg.


Udsendt 3. december 2019
Region Syddanmark har landets bedste lægedækning
Det går godt med lægedækningen i Region Syddanmark. En opgørelse viser, at Region Syddanmark er det område i landet, hvor flest praktiserende læger har åbent for nye patienter og hvor hver læge har færrest patienter i gennemsnit.


Udsendt 26. november 2019
Region Syddanmark går sammen med Middelfart Kommune om stort klimafolkemøde i 2020
Regionsrådet i Region Syddanmark har mandag afsat 2 millioner kroner til at løfte Klimafolkemødet i Middelfart til en begivenhed, der skal skabe nationale løsninger på klimaudfordringen.


Udsendt 25. november 2019
Syddanmark bliver en hjerteløber-region
Region Syddanmark har besluttet at tilslutte sig Trygfondens hjerteløber-ordning, som også Region Midtjylland, Region Hovedstaden og Region Nordjylland er en del af. Mange syddanskere har allerede tilmeldt sig ordningen, og udvalgsformand Mads Skau håber, at mange flere vil følge trop.


Udsendt 21. november 2019
Region Syddanmark vil udfordre sundhedsloven for at undgå udeblivelser
Syddansk røntgen-afdeling bør have dispensation til at omgå sundhedsloven i en forsøgsperiode, hvis det står til Sundhedsudvalget i regionen. For at mindske antallet af udeblivelser vil afdelingen have patienterne til selv at booke deres aftale til MR-scanninger, fremfor bare at få tilsendt en dato med tid og sted.


Udsendt 21. november 2019
Region Syddanmark tager kampen op mod 47 forureninger
Miljøudvalget anbefaler enstemmigt, at Region Syddanmark påbegynder 47 videregående undersøgelser og oprensninger til næste år. Blandt andet vil der blive renset forureninger op i Haderslev, Ringe og Rødding. Forslaget sendes nu i fire ugers offentlig høring.


Udsendt 20. november 2019
Konference: Hjertet i fremtidens sundhedsvæsen banker for ny teknologi
Kan droner, robotter, virtual reality og kunstig intelligens bidrage til fremtidens sundhedsvæsen, og hvordan arbejder man med de teknologiske løsninger i det daglige? Det er spørgsmål, der i disse dage debatteres ivrigt af offentlige og private aktører fra ind- og udland på WHINN-konferencen i Odense.


Udsendt 19. november 2019
Regionsrådet - 25. november 2019
Information om regionsrådets møde 25. november 2019. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.Siden er sidst opdateret 26-11-2019.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |