Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Region Syddanmark styrker indsatsen over for senfølger efter kræft
Region Syddanmark opretter fire klinikker for patienter, der oplever senfølger efter kræft. Klinikkerne skal samle de forskellige tilbud, der allerede eksisterer i regionen, og give tidligere kræftpatienter en fælles indgang og hjælp til livet efter en kræftsygdom. I samme omgang opretter regionen også et nyt kompetencecenter, der skal indsamle og koordinere erfaringer på tværs af de fire klinikker.
27.01.2021
Region Syddanmark bruger vacciner til andet stik
Med allerede 40.000 førstegangsvaccinerede bliver Region Syddanmark over den kommende uge nødt til at reservere de fleste vacciner til at give alle det andet stik. Et problem hos en af leverandørerne har betydet en halvering i vaccineleverancerne i sidste uge.
27.01.2021
Flere patienter skal tilbydes lindrende behandling i den sidste tid
Flere syddanske patienter med livstruende sygdomme skal have tilbudt lindrende behandling. Derfor afsætter Region Syddanmark nu godt 6 millioner kroner til at styrke den palliative indsats på sygehusene, så flere patienter kan få forbedret livskvaliteten i den sidste tid.
26.01.2021
Forslag til en ny råstofplan for Region Syddanmark er klar til høring
I dag 25. januar har regionsrådet godkendt et forslag til en ny råstofplan, der for de kommende 12 år baner vejen for en mere bæredygtig råstofforvaltning i Syddanmark i tråd med FN’s Verdensmål. Forslaget til råstofplanen sendes nu i offentlig høring fra 1. februar og otte uger frem.
25.01.2021
Snart kan børn også blive testet på de mindre teststationer
Børn over to år kan snart blive testet for corona på teststationerne i Nyborg, Middelfart, Grindsted, Haderslev, Tønder og Fredericia.
19.01.2021
Skærpet indsats skal inddæmme smitte med engelsk coronavariant
Region Syddanmark indfører nu nye tiltag for at inddæmme smitte af den engelske corona-variant B.1.1.7. Det betyder blandt andet, at alle medarbejdere med patientkontakt får tilbudt test en gang om ugen. Tiltagene er sat i gang i kølvandet på de nyeste tal fra Statens Serum Institut, der viser, at den nye variant har fået godt fat i Syddanmark.
18.01.2021
Nye vaccinetider kommer løbende på vacciner.dk
Syddanskere, der har modtaget invitation til at blive vaccineret mod COVID-19, kan i nogle tilfælde opleve, at der ikke er ledige tider på vaccine.dk. Det skyldes, at vaccinerne bliver givet så hurtigt og til så mange, at der i nogle tilfælde ikke er flere tilgængelige. Nye tider bliver lagt på vacciner.dk, som nye vaccineleverancer ankommer.
15.01.2021
Region Syddanmark har ny vaccinationsstrategi på plads
Region Syddanmark fremlægger nu vaccinationsstrategi for 2021. Formålet med strategien er at tilbyde syddanskerne vaccinationsmuligheder så tæt på deres hjem som muligt. Samtidig skal strategien sikre, at regionen løbende kan få vaccinerne hurtigt ud til borgerne, så snart de ankommer til regionen.
15.01.2021
Region Syddanmark modtager 5.000 Moderna-vacciner
Den nye Moderna-vaccine mod corona lander i Odense onsdag, hvor halvdelen lægges på frys til 2. vaccine. Den anden halvdel køres til Vejle, hvorefter den kan anvendes til vaccination fra torsdag.
12.01.2021
Flere muligheder for lyntest syd for grænsen
Region Syddanmark udvider aftalen med Falck, så udenlandske borgere, der ikke bor i Danmark, kan få en hurtigtest, hvis de skal rejse ind i landet. Samtidig kan udlændinge, der bor syd for grænsen og kan dokumentere, at de har arbejde i Danmark, fremover få testen gratis.
11.01.2021

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring