Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Realdania, KL og regionerne sætter turbo på de danske kommuners klimakamp
I nyt klimapartnerskab mellem Realdania, KL og de fem regioner inviteres alle landets kommuner til at blive en del af DK2020.
17.09.2020
Kun rejsende kan blive testet i Billund Lufthavn og ved grænseovergangene
Fra og med torsdag 17. september kan kun rejsende med en gyldig billet blive testet for COVID-19 i Billund Lufthavn. Samtidig begrænses testene ved den dansk-tyske grænse til kun at omfatte udlændinge samt borgere, der har været bortrejst i mindst et døgn. Det sker for at mindske presset på analysekapaciteten.
16.09.2020
Kunstig intelligens skal forebygge angst og depression hos hjertepatienter
Et syddansk projekt er indstillet til at modtage millioner til udvikling af kunstig intelligens, som vil gøre det muligt at finde hjertepatienter, der har høj risiko for at få angst eller depression.
10.09.2020
Det stigende smittetryk i Odense medfører restriktioner på OUH, i psykiatrien og på socialområdet
Både på Odense Universitetshospital, i psykiatrien og på socialområdets afdelinger og tilbud i Odense indfører man fra i dag restriktioner, som betyder at der kun må komme én besøgende pr. patient/borger ad gangen. Det gælder foreløbig frem til 22. september.
09.09.2020
Unge musikstuderende vinder regionens frivillighedspris
Vinderne af Region Syddanmarks Frivillighedspris 2020 blev studerende fra Musikkonservatoriet i Esbjerg, der spiller for patienter på intensivafdelingen på Sydvestjysk Sygehus. Der var også priser til Akutgruppe Strynø og til Dennis Larsen fra Syrenparken Socialcenter Lillebælt.
09.09.2020
Underretning om brud på persondatasikkerheden i Region Syddanmark
Region Syddanmark har konstateret sikkerhedsbrud på fire af regionens it-systemer. Regionen har efter reglerne anmeldt bruddene til Datatilsynet og underretter hermed borgerne. Bruddene er blevet fundet i forbindelse med den interne undersøgelse, regionen satte i gang i foråret. Alle bruddene er lukkede.
08.09.2020
Kommuner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan få besøg af COVID-testbiler
10 testbiler skal teste borgere, medarbejdere og studerende, der ikke har symptomer, for COVID-19. Det er kommuner, særlige virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der kan anmode om besøg af COVID-testbilerne.
03.09.2020
Region Syddanmark sender to testbiler til Region Hovedstaden
Region Syddanmark sender nu to testbiler til Region Hovedstaden for at assistere med at teste borgere i København og omegn.
03.09.2020
Flotte rengøringseftersyn på de syddanske sygehuse
Ved det seneste eftersyn af rengøringen på de syddanske sygehuse har alle sygehusene levet op til de standarder, der er sat. Eftersynet foretages af et eksternt firma.
02.09.2020
Økonomidirektør Mogens Sehested Kristensen stopper 1. december 2020
Mogens Sehested Kristensen, der siden regionens dannelse har været økonomidirektør i Region Syddanmark, stopper efter eget ønske pr. 1. december 2020 for at gå på pension.
01.09.2020

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap