Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Træningsforløb til forældre med børn med ADHD
Forældre til børn med ADHD kan snart deltage i et skræddersyet træningsprogram, hvor de får nogle teknikker til at få en lettere hverdag. Psykiatri- og socialudvalget anbefaler regionsrådet at tilbyde forældrene et træningsforløb, som der er gode erfaringer med i Region Midtjylland.
20.06.2019
Regionsrådspolitikere vil afdække alle muligheder for lokale sydfynske fødselstilbud
Region Syddanmark er i færd med at kigge på, hvilket fødetilbud kvinderne på Sydfyn skal have i fremtiden. Forskellige krav og udfordringer gør det umiddelbart svært at fastholde en fødeafdeling i Svendborg, men politikerne vil afdække alle muligheder for lokale løsninger.
19.06.2019
Syddansk rengøring forbedret over en årrække
I 2013 besluttede politikerne i Region Syddanmark, at der skulle foretages eksterne kvalitetseftersyn af rengøringen på sygehusene. Tallene viser, at udviklingen er gået den rigtige vej – og at rengøringsstandarden på regionens sygehuse er meget høj.
12.06.2019
Ny ambulance i Odense og akutbil i Nr. Nebel
I februar gjorde regionsrådet det tryggere at være syddansker. Det gjorde de med en aftale på det præhospitale område til 9 millioner kroner, som alle partier stod bag. Pengene blev fundet ved driftsoptimeringer i Ambulance Syd. Aftalen styrker den akutte hjælp, som syddanskerne kan få. Nu er de første initiativer i aftalen klar til at blive ført ud i livet – en ny ambulance i Odense og en akutbil i Nr. Nebel i sommermånederne.
16.05.2019
Syddanske patienter kan igen komme igennem til 112 og regionens sygehuse
Syddanske patienter kan her mandag morgen igen komme igennem til regionens sygehuse og 112. Søndag var der omfattende telefonproblemer i Region Syddanmark, der gjorde det vanskeligt at komme igennem til 112, lægevagten og regionens sygehuse.
13.05.2019
Fremtidens psykiatri til debat i dag
I dag sætter flere hundrede mennesker hinanden stævne på en konference i Middelfart, hvor de skal diskutere, hvordan den syddanske psykiatri kan blive et bedre sted at blive behandlet og arbejde. Konferencen er afslutningen på en proces, der skal munde ud i en ny plan for fremtidens psykiatri.
08.05.2019
42 millioner til syddanske sundhedshuse på Fyn og i Jylland
Region Syddanmark har sammen med en række syddanske kommuner fået tilsagn om 42 millioner kroner til nye sundhedshusprojekter. Pengene kommer fra Sundheds- og Ældreministeriet.
03.05.2019
Ungdommens Røde Kors vinder Frivillighedsprisen 2019
Ungdommens Røde Kors på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital på Odense Universitetshospital løb med hovedprisen, da Region Syddanmark 2. maj uddelte Frivillighedsprisen 2019. Også støtteforeningen Hjertet På Rette Sted, der giver børnene på Sydvestjysk Sygehus gode oplevelser, og patientstøtterne på Geriatrisk Afdeling på sygehuset i Svendborg blev hædret med priser.
02.05.2019
God løsning på lægedækningen i Billund og Grindsted
2 praktiserende læger springer til og løser de problemer med lægedækningen, der ellers ville opstå i Billund og Grindsted efter sommerferien.
01.05.2019
SOSU Syd er Årets Røgfri Ungdomsuddannelse
Region Syddanmark har for første gang uddelt prisen som Årets Røgfri Ungdomsuddannelse. SOSU Syd løb med sejren og titlen foran Nyborg Gymnasium og Middelfart Produktionsskole. Alle tre skoler er forbilleder til efterfølgelse, mener regionsrådsformanden.
30.04.2019

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |