Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Nye regler for tolkegebyr
Folketinget har vedtaget nye regler for gebyr ved tolkning. Det betyder, at du i visse tilfælde selv skal betale gebyr, hvis du har behov for en tolk i forbindelse med din kontakt til sundhedsvæsenet.
02.07.2018
Kultur skal trække folk til Syddanmark
Kulturen spænder vidt i Syddanmark. Hvordan den kommer til udtryk, kaster godt fem kr. fra Region Syddanmarks kulturpulje nu lys over. Det skal både give syddanskerne nye oplevelser og gøre Syddanmark tillokkende for nye bosættere.
29.06.2018
Tilpasning af socialområdet skal give stærkere faglige miljøer
Region Syddanmark laver en justering af organisationen på det sociale område, så seks centre bliver til fire. Øvelsen skal gøre centrene mere fleksible i forhold til vekslende efterspørgsel og skabe endnu stærkere faglighed til glæde for borgerne på centrene.
27.06.2018
Regionsrådet vil arbejde for røgfri ungdomsuddannelser i Syddanmark
I marts tiltrådte Region Syddanmark det nationale partnerskab Røgfri Fremtid. Nu sætter regionsrådet handling bag visionerne og lancerer et projekt, der skal arbejde for røgfri ungdomsuddannelser i Syddanmark.
25.06.2018
Syddanske sygehuse oplevede et massivt influenza-pres
De medicinske afdelinger på de syddanske sygehuse oplevede i vinteren 2017/2018 et meget voldsomt pres, der medførte en stigning på 59 procent i antallet af indlagte patienter med influenza i forhold til året før. En række tiltag skal nedbringe travlheden, hvis influenzaen rammer igen.
21.06.2018
Fem millioner kroner til bedre behandlingsforløb af spiseforstyrrelser og selvskade
Der er hjælp på vej til de borgere, der er ramt af særligt komplicerede former for spiseforstyrrelse. Et projekt, der skal hjælpe borgere med spiseforstyrrelser, modtager fem millioner kroner fra satspuljemidlerne.
19.06.2018
Tolkecenter Syddanmark slår tolkestillinger op
Region Syddanmarks kommende tolkecenter begynder at tage form. Lederen er fundet, og nu er de første tolkestillinger slået op.
18.06.2018
Syddanske sygehuse har fortsat fokus på rengøring
Region Syddanmarks markante fokus på hygiejne og herunder rengøringen på sygehusene fortsætter ufortrødent. Den seneste gennemgang af rengøringen viser, at niveauet fortsat er højt, men at der fortsat er steder, hvor man kan blive bedre.
13.06.2018
Opsagt tandlægeoverenskomst: Fortsat tilskud til tandbehandling for patienter
Overenskomsten mellem tandlægerne og regionerne er opsagt, men det betyder ikke noget for det tilskud, du kan få som borger. En ny lov betyder, at det offentlige fortsat giver tilskud til for eksempel kontroller og tandrensninger.
31.05.2018
Friklinikken har fundet sin chef
Torsten Wentzer Licht, der siden 1. december har været konstitueret leder af Friklinikken, har søgt jobbet som klinikchef og fået det.
28.05.2018

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |